• solbruser

Nyheder

Fritstående 40L solbruser fra slangevand til varmt vand

Tilslut bare haveslangen og lad solen komme på arbejde!!Med en indbygget termisk solfanger kan vores fritstående 40L solbruser endda opvarme vand på overskyede dage!!Fantastisk til at skylle af efter en svømmetur eller endda bare som din egen udendørs bruser i resort-stil!

Med en kapacitet på 40L er der rigeligt med vand til at skylle hele holdet af.Fantastisk på bach til at få saltet og sandet af alle, før de tager det med i huset!

solbruser

Uden behov for strøm eller elektricitet er alt hvad du behøver at have adgang til en løbende haveslange!Det slanke design inkorporerer nogle smukke swish-funktioner, herunder slankt aluminiumshus, forkromet varme og kolde vandhaner for at få din ønskede temperatur, et 3,5 bar vandtryk og endda et drejeligt brusehoved - tal om luksus!

Godt for dig, godt for din pengepung og godt for miljøet!!!

Bemærkninger til installation:
Denne fritstående bruser vil være afhængig af husets vandledninger, så jo stærkere de er, jo bedre vil bruseren fungere.For at få det bedst mulige vandtryk skal du installere bruseren så tæt på slangehanen som muligt.Jo kortere røret er fra slangehanen til bruseren, jo stærkere bliver trykket.


Posttid: 07-jun-2022

Efterlad din besked